Foods & food ingredients journal of Japan 食品・食品添加物研究誌 : FFIジャーナル. BC:F.F.I. journal of Japan. OH:FFI journal of Japan. CL:Foods and food ingredients journal of Japan. OH:Foods & food ingredients journal of Japan. VT:FFIジャーナル
季刊
Vol.226 No.2
FFIジャーナル編集委員会
乳化研究における最新の動向 : 製造から摂取まで
|
和洋区分 | 和雑誌 |
---|---|
雑誌名 | Foods & food ingredients journal of Japan 食品・食品添加物研究誌 : FFIジャーナル. BC:F.F.I. journal of Japan. OH:FFI journal of Japan. CL:Foods and food ingredients journal of Japan. OH:Foods & food ingredients journal of Japan. VT:FFIジャーナル |
各号 - 年月次 | 2021 |
各号 - 巻号 | Vol.226 No.2 |
発行頻度 | 季刊 |
出版者 | FFIジャーナル編集委員会 |
各号 - 出版年月日 | 2021/04/01 |
各号 - ページ | p101-220 |
サイズ | 26-30cm |
ISSN1 | 09199772 |
各号 - 特集 | 乳化研究における最新の動向 : 製造から摂取まで |
注記 | 刊行頻度変更: 隔月刊 (-no. 195 (2001))→月刊 (No. 196 (2002)-v. 213, no. 12 (2008))→年4回刊 (v. 214, no. 1 (2009)-) 裏表紙のタイトル変更: F.F.I. journal of Japan (-no. 164 (1995))→FFI journal of Japan (no. 165 (1995)-) 奥付タイトル変更: Foods and food ingredients journal of Japan (-no. 164 (1995))→Foods & food ingredients journal of Japan (No. 165 (1995)-) |